Loading Map....

Дата/час
24/02/2015
19:30 - 21:30

Място
клуб „MOOD“
подлезът на ул."Г. С. Раковски" и бул. "Васил Левски"
София

Категория


"Драконово злато" - първа сбирка на "Истории от някога"

Талантливият български фантаст и поет Явор Цанев ще открие със свое произведение първото издание на литературния формат „Истории от някога“. Разказът се казва „Златото на дракона“, а мястото на четене е клуб MOOD в столицата.

Явор Цанев е автор на редица сборници с фантастична и хорър литература, както и издател на известното списание „Дракус“. Писателят е носител на множество отличия, сред които се открояват наградата „Светлоструй 2014“ за сборника „Вино за мъртвите“ и специалната награда на името на Агоп Мелконян през 2013 г. за разказа “Селцето”.

„Истории от някога“ е ежемесечно събитие, на което се четат творби от жанровете фентъзи, фантастика и хорър. Всеки, без възрастово или някакво друго ограничение, може да изпраща свои разкази по предварително зададена тема. Интересното в случая е, че всеки от избраните автори чете лично своето произведение. Това е и възможност за почитателите на приказните жанрове да се срещат на живо и запознават, да коментират произведения и автори и да се наслаждават на интересните творби, разказвани от сцената на Истории от някога.

Повече информация ще откриете на www.facebook.com/istoriiotnyakoga.