fb
БългарияНовини

Инициативата „Истории от някога“ води фенове на фентъзито в света на невероятното

1 мин.
Istorii ot nqkoga, chetene na fentyzi

Феновете на фентъзи, фантастика и хорър съвсем скоро ще имат ново място за среща с любимите си жанрове в периодичното четене на авторски разкази „Истории от някога“. Събитията ще се провеждат всеки месец в клуб MOOD в София, а първото от тях е на 24 февруари (вторник) от 19:30 ч.

Всеки може да изпраща свои текстове, без възрастово или някакво друго ограничение. Интересното в случая е, че избраните автори ще четат лично своето произведение.

С появата на Истории от някога ще се задоволи и желанието на фенове и любителите на литературата да присъстват на подобно четене. Това е и възможност за почитателите на приказните жанрове да се срещат на живо и запознават, да коментират произведения и автори и да се наслаждават на интересните творби“, споделят организаторите.

Първата тема вече е ясна: фентъзи разказ на тема „Драконово злато“. Желаещите да се включат могат да изпращат разказите си на istoriiot@gmail.com до 19 февруари включително. Текстовете трябва да са до 3 страници в Word, с шрифт Times New Roman с размер 12. Ще бъдат избрани 13 (тринадесет) творби, а имената на авторите ще бъдат обявени на 22 февруари.

На място публиката ще гласува за своя разказ-фаворит, а тримата, събрали най много гласове, четат свои произведения автоматично на следващото издание на Истории от някога.

Повече информация ще откриете на www.facebook.com/istoriiotnyakoga.

[ + ]