Loading Map....

Дата/час
08/03/2015 - 09/03/2015
20:00 - 01:00

Място
Sofia Live Club
Sofia 1000
Sofia

Категория


Lamb Live in concert

Феновете на нетрадиционното електронно звучене могат да чуят на живо английското дуо LAMB, което идва догодина в София, за да представи новия си албум Backspace Unwind. Датата е 8-ми март , когато Sofia Live Club ще приюти един мистериозен и дълбоко емоционален музикален концерт.

Ин и Ян, Нощта и Денят или просто две крайни противоположности – Andy Barlow и Lou Rhodes са двамата музиканти назовавани като Lamb. Характерното дуо от Манчестър, което спечели сърцата на почитателите на меланхоличното електронно звучене с вечните отнасящи сингли: “Gorecki” и “Gabriel”. Нежен и запленяващ звук, дълбоки и сантиментални текстове, безкомпромисен професионализъм са само три от елементите, които музикантите вкарват в парчетата си, за да докоснат слушателите си много под повърхността. Музиката на загадъчните Lamb e повлияна от трип хоп, хип хоп, дръм енд бейс и джаз. Така тя се превръща в изключително спефицична смесица от актуалните музикални течения, която ги прави една от най-емоционалните съвременни електронни банди.

Англичаните имат дълга и пъстра съвместна история, изпълнена с множество поврати: успешно издадени албуми, солови проекти, световни турнета, драматични раздели и естествени събирания.

В крайна сметка през 2009-та Lamb окончателно се събират и оттогава до сега бандата има изнесени 33 концерта пред стотици хиляди фенове в над 29 различни държави, както и прекрасния албум 5, излезнал през 2011-та. И така до днес, когато Lamb записват 6-тия си студиен албум, озаглавен Backspace Unwind. Той ще излезе на 13-ти октомври 2014 година, като включва 10 парчета, някои от които вече могат да бъдат чути в YouTube: („As Satellites Go By”, “We Fall in Love” и др.). Създаването на новия албум е определяно от Lou Rhodes като „откривателско пътешествие, което не се нуждае от карта или компас“. Тя споделя още, че в албума се срещат всички неотъпкани пътеки и непознати музикални методи, които Lamb са избрали да следват през последните няколко години. Резултатът е непреходна, дълбоко емоционална колекция от музика и текст, които влизат под кожата ти и остават там много дълго след като е свършила последната песен.

https://www.youtube.com/watch?v=cFK_5S0JRCw

Не пропускайте да чуете Lamb на живо с тяхната музикалната изповед Bakspace Unwind, както и вечните: “Gorceki” и “Gabriel”, които неведнъж са били точно описание на най-личните ни емоционални състояния.

С медийната подкрепа на Radio NOVA Bulgaria
За повече информация относно събитието: www.radionova.bg Just listen.. :)

Билетите „Ранно Пиле 1“ от 30лв – разпродадени !
Билетите „Ранно Пиле 2“ от 35лв в наличност само в магазин Яко – ул. Граф Игнатиев 43/

Стандартни и онлайн билети в мрежите на Eventim.bg на цена от 33/40 лв. (Пикадили, ОМВ, Техномаркет, Германос и др.)