Loading Map....

Дата/час
12/01/2015
20:00 - 22:00

Място
BAR DAK
ул. Московска 3А
София

Категория


Литературно четене с Александър Шпатов и Иван Димитров

Започваме с това, че оттук натък всеки понеделник ще има литературно четене в BAR DAK! Радостни сме и се надяваме и вие да сте така – ще каним различни автори постоянно.

Вече познавате Иван, а следващия понеделник приветстваме и Александър! :) Новата му книга, която ще ни представи е „#НаЖивоОтСофия„. (ревютата в „Аз чета“ са тук, тук и тук)

Двамата писатели ще поговорят за София, разкази, барове, литература от позицията на автори на книги за София (една вече факт и една още неиздадена). После ще почетат от „#НаживоотСофия“, а накрая Иван ще посвири на китара и loop station, защото може да си позволи. :)

Ето и повече за тези отровено готини и интересни хора :):

Александър Шпатов е роден в Окръжна болница. Учил е в Младост и Северното крило на Ректората. Живее зад Орлов мост. Първия си сборник „Бележки под линия“ (2005) издава, когато е на 20. Следват „Разкази под линия“ (2008) и „Календар с разкази“ (2011), а сега вече е факт и най-новият му проект „#НаЖивоОтСофия“ (2014). Когато не пише, не пие бира с приятели и не яде принцеси на Славейков, работи точно над гръмналия миналата година китайски ресторант, който е вдъхновил един от разказите в новата му книга.

Иван Димитров е автор на няколко книги и пиеси, организатор на четения и концерти, бивш барман и настоящ човек. :) Следващата книга, която ще публикува е роман за София със заглавие „Софийски дует”. От години не свири в групи, но отскоро се върна в сферата на музиката, въоръжен с loop station и с идеята за група от един човек. (ревюто в „Аз чата“ за романа на Иван Димитров „Жвотът като липсваща лъжица“ може да прочетете тук)

Телефон за резервации 0877 211 123

Фейсбук събтиието е тук