Loading Map....

Дата/час
23/05/2018
19:30 - 21:30

Място
бар „Гарванът и гюлето“
"Позитано" 3
София

Категория


Писателибезкниги 19

Имат ли писателите без книги почва у нас?

Нашият отговор е „да“ и ако вие сте сред авторите, които смятат, че пишат наистина добре, а нямат все още собствена издадена книга, четете надолу.

– Що е то писателибезкниги?
Платформата е възможност за автори без собствена издавана книга да се запознаят със свои колеги и да вземат участие в общо четене.

– Как мога да участвам?
Текстовете трябва да са до 3 стандартни страници (размер 12) и се изпращат на мейл pisatelibezknigi@gmail.com . След селекция авторите получават отговор дали текстовете им са одобрени, а след това – и чужд текст на случаен принцип. Да, на събитието всеки чете текст на свой колега, като има няколко дни време да го подготви подобаващо.

– Някакви съвети и препоръки?
Ако е проза, не изпращайте повече от един текст. Ако заложите на поезия, не е необходимо да запълните целия споменат обем. Изберете наистина добрите си текстове.

– Кога е крайният срок?
Изпращайте текстовете си до 18 май (петък). Одобрените ще бъдат оповестени на 19 май (събота) на страницата на писателибезкниги.

– Нещо друго?
Авторите на одобрените текстове трябва да присъстват лично на събитието и да четат чужд текст. Ако знаете, че ще сте например в Таити на датата на събитието (23 май, сряда) или смятате, че трябва да сте с леля си, защото има сериозна драма в любимия ѝ сериал, запазете текстовете си за следващото издание на писателибезкниги.