fb
БългарияНовини

През юли Варна става Пощенска кутия за мръсни приказки

1 мин.

Лятото е време за море, бира и истории, които да ни карат да се изчервяваме. Вероятно, следвайки тази лятна логика, Гери Турийска избира да акостира с любимата ни Пощенска кутия за приказки, в нейния мръсен вариант, на варненския бряг.

От своята фейсбук страница организаторите  обещават не един, а цели два дни – 23 и 24 юли, изпълнени с мръсни приказки. Домакин е клуб „Ментол“, чийто врати се отварят в 19:00, а час по-късно започва традиционното четене, на селектираните получените истории, от популярни личности. Засега, сред потвърдилите участието си са: Рут Колева, Димитър Калбуров, Камен Алипиев-Кедъра и Димо Стоянов от ПИФ. Всеки от тях би могъл да озвучи и оживи точно Вашата мръсна приказка. Ако искате обаче това да се случи, трябва първо да я напишете и изпратите до 15 юли на pkzaprikazki@gmail.com, като дължината й  не трябва да надвишава 3 страници с шрифт 12.

Желаещите да присъстват на живо по време на четенето могат да си закупят билети в мрежата на icketportal.bg и на следните места:

Дворец на културата и спорта Варна – ”Княз Борис I” 115
Летен театър – Приморски парк
Книжарница Буктрейдинг – ул. „Княз Борис I” 56
Магазини Офис 1 Суперстор
Бензиностанции OMV

Важно уточнение е, че мероприятието не е подходящо за лица под 18 години. Към фейсбук събитието на инициативата може да се присъедините тук.