fb
КнижарницитеНовини

Приготви се за училище – влез в час с Ozone.bg

1 мин.

Advertorial

С наближаването на есента идва моментът да се замислим за училище. Безспорно това е едно чудесно изживяване (е, как така не – повече от интересно е!) и добрата новина е, че отново ще видите любимите си приятели. Разбира се, има и една досадна част, свързана с набавянето на всички нужни учебници и помагала по увеличаващите се всяка година предмети… Ozone.bg обаче са се погрижили за това и дават възможност да „влезеш в час“ за отрицателно време (и да си освободиш още за четене на книги, много ясно).

classВ специално създадения портал всеки ученик или родител може буквално за няколко минути да си набави всички нужни учебници и помагала – нужно е само да избере съответния клас, а след това и конкретните пособия по различните предмети с по един клик.

Най-интересната част обаче идва след избора на всички артикули и малко преди завършване на самата поръчка. В рамките на кампанията „Влез в час с Ozone.bg“ изборът на учебници дава и допълнителни отстъпки до 40% за десетки промо продукти, включително и раници, а с всяка поръчка ще получите и код за пълен достъп до образователния портал „Уча.се“.

literature

Всичко това по традиция върви ръка за ръка и с безплатна доставка и изненада за всяка поръчка. Така че няма какво да му мислиш – „Влез в час с Ozone.bg“.