fb
България

„Разменям мое за твое“ за трети път в София

1 мин.
moe za tvoe

Някой беше казал, че когато хубавите инициативи се превърнат в традиция, значи нещата вървят надобре. Този април за трета поредна година ще се случи именно една такава симпатична, любима и много свежа инициатива, която успява всяка пролет да се пребори с дъждовното настроение на времето и да ни изкара навън с желанието да разменяме книги и да споделяме книжни емоции.

„Разменям мое за твое“ ще има и тази година – на 28 април (неделя), между 13.00 и 19.00 ч, на ул. Герлово № 13 (линк към карта).

Отново ще разменяме стари и любими книги, нови или не толкова любими издания, книги, които искаме повече хора да прочетат или такива, от които вече нямаме нужда, макар и на ново място, защото какво по-хубаво от комбинацията хубава книга и опознаването на София.

Улицата е пресечка на бул. Евлоги и Христо Георгиеви (по точно – пресечката преди ул. Оборище, ако идвате от Орлов мост).

Организаторите на събитието тази година са АС-Лаборатория за културни иницативи, които са същите симпатични и много усмихнати хора от предишните две години, само че имат по-серизоно лице като неправителствена организация.

„Аз чета“ отново е медиен партньор на събитието, затова и очаквайте още подробности както от самото събитие, така и от неговите организатори.

Можете да следите новините около събитието и на тяхната фейсбук страница „Разменям мое за твое“

Прочетете повече за предишните издания тук и тук.

Не пропускайте да прочетете и как чете главният организатор на събитието Адриана Панева в „Как четеш?“