fb
От издателстватаСпециални

Слави Трифонов с нова биография – „За мен е чест“

1 мин.

Книга с „откровенията на Слави Трифонов, записани от Иво Сиромахов“ е от днес на пазара, съобщи отговорният редактор на изданието Христо Блажев. „За мен е чест“ (Сиела) е втората биография на може би най-популярния роден шоумен след публикуваната през 2002 г. „За стърчането“.

„В последния месец работихме усилено по новата книга на Слави Трифонов и Иво Сиромахов, озаглавена „За мен е чест“. В нея възвисочкият водещ на „Шоуто на Слави“ описва какво е да правиш голям шоубизнес, срещите си с български и световни звезди, проблемите с политиците и жълтите медии, откровени моменти и прочие“, пише Блажев във Facebook профила си.

Слави Трифонов За мен е чест - корицаВ новото издание Трифонов разказва за преживяванията си във и извън професията, за надеждите и разочарованията си, за телевизията, политиката, каузите, патриотизма, за честта и достойнството, за цената на успеха, а сериозен акцент е поставен върху последните няколко години. Заглавието на 230-страничната биография е репликата, която близо две десетилетия Слави използва, за да закрие всяко от своите предавания.

„Тази книга е монолог, продължил в повече от 50 часа интервюта със Слави Трифонов. А той е човек, който по принцип не дава интервюта. В тази книга ще видите непознати страни от личността на Слави. Ще видите един образ – доста различен от този, който познавате от екрана или от концертната сцена“, разказва в предговора на изданието писателят и сценарист в „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов, който е записал и обработил „откровенията“ на Трифонов.