fb
Книги и киноНовини

Третият сезон на „Емили в Париж“ вече е в Netflix

2 мин.

Третият сезон на хитовия сериал „Емили в Париж” вече може да се гледа в стрийминг платформата Netflix, а на българския пазар може да се открие и първата новелизация на френската писателка Катрин Каленгула, публикувана от издателство „Сиела”.

Романът проследява целия първи сезон от завладяващата история на американката Емили и изпълненото ѝ с недоразумения и неволи приключение да завладее Париж.

Емили Купър от дете си представя как живее в Париж и ето че мечтата ѝ най-после е реалност! Изпратена от компанията си в Чикаго на мястото на шефката си, която забременява и няма как да поеме позицията, Емили пристига в Града на любовта, за да консултира френската маркетинг агенция за луксозни стоки „Савоар“.

Задачата ѝ е да покаже на френските си колеги американската гледна точка в маркетинга и да засили присъствието им в социалните мрежи. На хартия това изглежда като перфектната работа за нея. Само с едно изключение – Емили не говори френски. Скоро обаче осъзнава, че колегите ѝ никак не са впечатлени от това, а бурният ѝ ентусиазъм и ведър характер изглежда дразнят шефката на агенцията до дъното на префърцунената ѝ френска душа. Емили се опитва да заживее като истинска парижанка, макар и това да ѝ изглежда практически невъзможно.

В третия сезон на сериала отново срещаме Емили Купър (Лили Колинс), която все още е на мечтаната си работа във френска маркетингова фирма, докато жонглира с нови романси и приятелства. Заедно с типично зашеметяващия си гардероб, героинята на Колинс е открита да пътува из провинцията и все още оправя френския си език.

Всички 10 епизода от новия сезон дебютираха в Netflix на 21 декември.

Създателят и шоурънър Дарън Стар се завръща начело на третия сезон. Заедно с Колинс, завръщащите се редовни поредици включват Филипин Лерой-Болио, Лукас Браво, Ашли Парк, Камий Раза, Самюел Арнолд, Бруно Гуери, Уилям Абади и Люсиен Лависконт.

„Емили в Париж“ е продуциран от MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions и Jax Media. През януари Netflix потвърди, че четвърти сезон на шоуто ще бъде продуциран след излизането на предстоящия трети сезон.

Вижте трейлър за третия сезон на своя хитов сериал:

Можете да поръчате книгата „Емили в Париж“ от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azchheta22q4 при завършване на поръчката си.