fb
БиблиотекитеНовини

Започва лятната занималня в Детския център на Столична библиотека

1 мин.

За четвърта поредна година Детският център на Столична библиотека организира лятна занималня четири пъти седмично от 18 юни до 31 юли 2019 г. Заниманията ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък от 10:00 до 16:00 ч., а в събота от 10:00 до 15:00 ч. децата ще могат да се включат и в Арт ателие с художника Христо Кърджилов.

В програмата са предвидени литературни четения, арт работилници, интерактивни игри, прожекции на анимационни филми и програмиране. Всяка седмица малчуганите ще се срещат с разнообразни персонажи, приказни герои, творчеството на популярни детски автори и новите технологии, като целта е да се запознаят с богатия фонд на Детския център и да се провокира любопитството им към литературата и четенето.

Занималнята е подходяща за деца от 5 до 14 години, като занятията са безплатни. За групи е необходимо предварително записване на тел. 02/8015972 или на имейл duo1@abv.bg 

 

Програма за юни:

18 юни – Театър и игри с тема „Книга за джунглата”

19 юни – Четене на предпочитани произведения, настолни игри

20 юни – Забавно програмиране с роботчетата Финч

25 юни – СТЕМ игри за запознаване с науката и технологиите

26 юни – Кино ден с любими детски филми

27 юни – Уъркшоп по личностно развитие. Чрез ролеви игри, дискусии, презентации и проектипомагаме на децата да изградят различни социални умения.

[ + ]