fb
Ревюта

Една седмица… и обратно в реалността

1 мин.

Златко Енев - Една Седмица в раяЧесто се стремим да достигнем своя рай. За някои той е сред приятелите, за някои в рая няма никой друг освен самите тях. За трети пък раят се намира на Запад. Именно от този тип хора са и героите на Златко Енев, които отиват в Германия, за да изживеят своята „Една седмица в рая“.

Теодора, Влади и Боян се втурват да видят „рая“ във време, в което е трудно да се живее у нас. Решили са да видят приятелите си, успели да избягат в посока „Рай“. И оттам почват техните приключения – бързо се уверяват, че и на немците не им е чак толкова добре, и те си имат своите странности и проблеми. И за да бъде още по-високо нивото на адреналина, по средата на приключението се появява и един любовен триъгълник. От най-тежките – двама братя и една жена.

Ако престоят им в Германия ви се стори интересен, запазете още очаквания за пътя назад към „ада“, той със сигурност е с посока „изток“. И със сигурност става все по-тъмен и опасен с приближаването на българската граница.

Това е една история за надежди и лъжи. За истинските въпроси, които човек си задава на границата между две цивилизации. За взаимоотношенията и компромисите. За живота на емигрантите и суровата истина за „Рая“. Няма да ви е нужна цяла седмица, за да я прочетете. Може би миг?

Прочетете ревю и за друга книга от Златко Енев – „Реквием за никого“