fb
СпециалниЧети повече

2 книжни пикника в Sofia Ring Mall през уикенда

1 мин.

Ако сте пропуснали да дойдете на книжния пикник “Бисерче вълшебно” на 12 март в Sofia Ring Mall, този уикенд имате възможност да наваксате. Присъединете и в двата почивни дни към забавленията и доведете своите малчугани, за да чуят откъси от книги, номинирани в категория “Откриватели” (6-8г.).

Двата книжни пикника, организирани от Фондация „Детски книги“ иSofia Ring Mall, ще се проведат на 18.03. (събота) и 19.03 (неделя) между 16 и 18 часа. Мястото отново е сцената на ет. 1, а сред гостуващите четци са авторката Петя Кокудева, Димитър Риков – издател и преводач („12 танцуващи принцеси“), Габриела Кожухарова – редактор „Рецензии“ в „Аз чета“ и редактор в издателство „Милениум“. Четенето и общуването с малките читатели явно е допаднало на създателката на мотовете и „Моите красиви рога“, затова Радостина Николова отново ще влезе в ролята на четец.

И за двата пикника сме ви подготвили много книжни забавления, като правене на хартиени самолети и импровизирано състезание по примера на героите в „Голямата хартиена мистерия“, която също е сред номинираните заглавия.

Приятелите ни от Ozone.bg пък са приготвили код за отстъпка при покупка на номинираните в „Бисерче вълшебно“ 2017 книги, който ще можете да получите по време на събитията.

Вижте и видео от първия книжен пикник, проведен миналия уикенд: