fb
НовиниПо света

Анди Андрюс ще води собствен подкаст, подготвя и нова книга

1 мин.

Американският писател и корпоративен говорител Анди Андрюс стартира собствен подкаст на име The Professional Noticer, научаваме от PR Newswire. В него авторът на бестселъра „Проницателят“ (изд. „Sky Print“) възнамерява да превърне слушателите си в най-важните си клиенти. Едва месец след обявяването на подкаста той вече е събрал публика от 56 страни. 

През лятото на 2019 г. Андрюс ще публикува и новата си книга, озаглавена The Bottom of the Pool. В нея той обещава да сподели филсофията си за постигане на успех в най-различни сфери от живота и бизнеса посредством реални истории и конкретни стратегии за вземане на решения.

Андрюс споделя, че мисията на различните му проекти е да помагат на хората „да изживеят живота си по начина, по който биха, ако знаеха как да го направят“. Чрез подкаста си той цели да се свърже директно с публиката си. Първата част от програмата е посветена на „лични наблюдения“, докато във втората Андрюс отговаря на въпроси, зададени от слушателите.

Сред платформите, на които можете да слушате The Professional Noticer, са iTunes, Spotify и Google Play. Андрюс планира да изгради и собствено студио в „Ориндж Бийч“, където подкастът ще бъде записван на живо пред публика.

Снимка на публикацията: ABC News