fb
БлогБлогове

“Аз чета” и “Детски книги” ще участват в изложението “Кариера с кауза”

2 мин.

За екипите на “Аз чета” и “Детски книги” работата по двата сайта, и всички съпътстващи проекти, винаги е била преди всичко кауза. Сайтовете са възможност да споделим своята визия, че книгите са важни инструменти за социална промяна и заслужават да присъстват по-осезаемо в ежедневието на всички – деца, възрастни, популярни лица и лидери на мнение. Годината, в която “Аз чета” навършва 10 години, се радваме да споделим своята кауза и с още по-широк кръг от хора и да потърсим нови съмишленици на изложението “Кариера с кауза 2016”. Събитието е единственият по рода си кариерен форум в България, който се организира всяка година и е посветен изцяло на професионалната реализация в сферата на гражданския сектор.

В двора на Софийския университет в събота, 14 май, ще ви посрещнем на своя щанд, за да ви разкажем на живо какво ни мотивира да продължаваме да създаваме двата сайта и да надграждаме с нови проекти в подкрепа на четенето, книгите и литературата в България.

Ще представим и възможностите и предимствата на нашата лятна стажантска програма, която се завръща с две отделни направления за двата сайта – “Детски книги” и “Аз чета”. След няколко успешни “сезона” и дузина страхотни стажанти можем да ви обещаем удовлетворение и удоволствие от работата по смислени и важни теми и много ценен практически опит в онлайн медия.

Повече за кандидатстването може да научите тук, както и на сайта на “Кариера с кауза”, където са публикувани и обяви за стажа в двата сайта.

На изложението ще може да се запознаете още с дейността на неправителствения сектор в България и организации с разнообразни сфери на дейност, които ще представят възможности за кариерно развитие, стаж и доброволчество на всички, които се чувстват социално отговорни и имат желание да подпомогнат гражданския сектор.

Към фейсбук събитието може да се присъедините тук.

[ + ]