fb
БлогБлогове

„Аз чета“ провежда Седмица на трилърите и криминалната литература през юли

1 мин.

Не би било пресилено да кажем, че мистериозните престъпления и заплетените случаи от векове пленяват въображението на читателите и са се наложили като основа на един от най-популярните и обичани жанрове. В негова чест решихме да организираме Седмица на трилърите и криминалната литература. Тя ще се проведе от 2 до 8 юли и се надяваме чрез нея успешно да ви подгреем за предстоящия отпускарски сезон.

По време на тематичната ни седмица ще ви разкажем за любимите ни трилъри и криминални романи. Ще ви поведем на разходка с най-известните детективи в историята и ще ви разкрием няколко любопитни изненади около образа на навярно най-знаменития от тях – Шерлок Холмс.

Не сме забравили и така популярните през последните години екранизации по книги. От нас ще получите качествени предложения за следващия изпълнен с напрежение и мистерии филм или сериал, на който да посветите времето и вниманието си. Разбира се, както винаги ви очакват и много ревюта за най-актуалните жанрови заглавия на пазара.

Надяваме се да ви помогнем да си подготвите списък с четива за почивните дни край морето, в планината или където другаде обичате да разпускате през лятото с книга в ръка. :)

Изображение на публикацията: Kontur Creative