fb
ПанаирътСтани герой в Подземната страна

Балът на трибутите – изживей модата на „Игрите на глада“

1 мин.

Издателство “Екслибрис” и “Аз чета” организират Бал на трибутите, който ще се състои в рамките на 41-я Панаир на книгата. Събитието е на 14 декември от 17:00 ч. на сцената на Етаж 3 в Националния дворец на културата и ще има конкурсен характер.

Това ще бъде изящно предизвикателство, вдъхновено от модата на Капитола и костюмите в трилогията на Сюзан Колинс “Игрите на глада”, а за авторите на най-добрите костюми са предвидени и награди от партньорите.

„Ако искаш да се чувстваш като Катнис, Пийта или Гейл, ако силата ти е в дизайна на костюми като Цина, ако имаш величествената осанка на президентите Сноу и Койн, подготви своя специален костюм в стил “Игрите на глада” и се включи в Бала на трибутите!“, призовават организаторите в официалната покана за събитието.

От участниците в Бала ще се очаква да разгърнат своето въображение и покажат своята собствена интерпретация на модата на Капитола. Специално 5-членно жури ще оценява костюмите и за най-добрите ще има специални награди.

Ела на Бала на трибутите с най-впечатляващия тоалет, очаровай взискателното жури, грабни публиката и спечели страхотни “Игрите на глада”-награди!

Разбери повече на страницата на трилогията „Игрите на глада“ във Facebook и на специално създаденото Facebook-събитие за Бала.