fb
Книги и киноСпециални

Бенедикт Къмбърбач пише на родителите на починало момиче

1 мин.
benedikt kabarbach

Бенедикт Къмбърбач изпрати трогателно писмо до родителите на Ив Шепърд – 14-годишна запалена почитателка на сериaла на BBC “Шерлок”, която почина от дихателна недостатъчност по-рано този месец, съобщава сайтът people.com.

Актьорът, който тази година бе един от сериозните претенденти за Оскар, изразява искрените си съболезнования на семейството на Ив и се извинява, че не може да присъства на погребението й заради ангажименти по “заснемането на шоуто, което тя толкова обичаше”.

Прочувственото писмо беше прочетено по време на траурната церемония:

“Изпращам моите най-дълбоки съболезнования към семейството на Ив. Загубата на някой толкова млад, който се е борил за здравето си цял живот, трябва да е непосилно тежко изпитание.

Надявам се, че близките й ще намерят утеха във факта, че тя беше много обичана, а подкрепата й за нашето шоу е високо ценена и няма да бъде забравена.

Ще ми се да бях там, но за съжаление снимам шоуто, което Ив толкова обичаше. Бог да я прости. С цялата си любов и съчувствие, Бенедикт.”, пише Къмбърбач.

Родителите на момичето са трогнати и признателни за вниманието, и високо ценят подкрепата, която им оказва любимият актьор на дъщеря им.

Ив е родена преждевременно в 28-та седмица и живее до 14-годишна възраст, въпреки песимистичните прогнози на лекарите, които първоначално й дават само 24 часа. През целия си живот тя се бори, за да превъзмогне редица здравословни усложнения,  и претърпява 200 операции.

[ + ]