fb
БиблиотекитеНовини

Библиотека на работното място: Софарма

1 мин.

Какво правите на работното си място? Работите, забавлявате се с колегите, понякога си открадвате малко време и за сърфиране в интернет? Ще се радваме, ако имате възможност и да посещавате библиотеката! Следващите месеци ще тръгнем на лов за библиотеки на работното място – вече сме подбрали няколко и ще ви ги покажем в няколко последователни публикации.

Започваме разходката си с библиотеката на „Софарма“. Тя функционира от няколко месеца, но вече има свои шампиони в четенето. Почти всичко в библиотеката е изработено от служители на компанията, а голяма част от книгите са дарение също от тях.

Подредбата по етажерките липсва, но пък разнообразието от жанрове и автори е повече от привлекателно – можеш да видиш Лорън Уайзбъргър до Георги Господинов, Силвия Дей до Айн Ранд… Всичко това има своя чар, а усиленото търсене ясно си личи от кратките срокове на връщане на книгите, на които се натъкваме в импровизираната заемна книга, която донякъде играе и ролята на Книга за движение на библиотечния фонд, която има всяка голяма библиотека.

Ако и вашата компания има такава библиотека, пишете ни на editors@azcheta.com