fb
БлогБлоговеМаркетинг за издатели

BookMark е новата дигитална агенция в семейството на „Аз чета“, насочена към издатели и автори

1 мин.

Вероятно сте чели материали от рубриката „Маркетинг за издатели“, която „Аз чета“ поддържа от няколко години. Дойде време обаче да ви разкажем за новия член на семейството на сайта – дигиталната агенция BookMark.

От края на 2017 г. агенцията предлага пълно дигитално обслужване за издателства и културни проекти, съсредоточавайки се върху изграждането на стратегии, поддръжка на репутацията в онлайн пространството, e-mail маркетинг, връзки с медии и блогъри и обучения за работа със социалните мрежи.

„Вече реализирахме няколко проекта, благодарение на които книги, автори и събития на наши клиенти бяха позиционирани в национален ефир, включително в централните емисии на големите телевизии, както и в онлайн пространството“, разказва създателят на BookMark и „Аз чета“ Александър Кръстев.

Сред първите клиенти на агенцията са издателствата „Парадокс“, „Плеяда“ и „Мармот“, както и кинопродукцията „Дамасцена“.

В блога на BookMark ще можете да откривате различни маркетингови съвети всяка седмица, а имате възможност да ги получавате и директно на пощата си.

Повече за услугите на BookMark можете да научите тук, а ако искате да се запознаете отблизо с работата ни, свържете се директно с Александър Кръстев на alex@bookmark.bg.