fb
#Bookstagram@-книги

#Bookstagram 1: Любими снимки на книги в Instagram от последните дни – 4 февруари 2018

2 мин.

Знаете, че сме почитатели на Instagram като социална мрежа и на bookstagram движението, което предлага още едно измерение на читателското изживяване. Всяка седмица ще ви показваме най-любимите ни снимки от instafeed-a ни. Последвайте ни на @azchetа. А ако искате да видите някоя от вашите снимки в тази рубрика, не забравяйте да използвате някой от нашите тагове: #азчета, #azcheta или #instagramcheta.

A сега вижте кои снимки избрахме за вас тази седмица и не забравяйте да последвате авторите им.

В понеделник не скучаем! 📣 Решихме, че времето е перфектно, за да наминем през издателство Софпрес @softpressbg 📚 и да се срещнем с Мария Пеева (автор на любимият ни роман 💞 „Писма до сестра ми“💞), Милена Ташева @milsholini (PR, който знае как да си върши работата) 📞 и Боряна Стоянова (зоркото око и момиче-запетайка на издателството)👍. Женското ни дъра-бъра е трудно за преразказване, но готвим супер изненада с Мария! Каква? Ще разкрием само след броени дни… 🎁 #книги #книга #цитати #литература #четене #читател #мисли #book #bookaddict #bookstagram #booklover #booklove #bookworm #bibliophile #bookstagrammer #booknerd #writing #bookishlife #bookishlove #AmReading #writer #BookWorld #азчета #read #reader #reading #писател

A post shared by Chitatel.net (@chitatel.net_) on

 

https://www.instagram.com/p/BepSvUgF6uPdm1VtrDUSr0-4cSkxwMcXjWONeI0/

Ако искате да видите някоя от вашите снимки в тази рубрика, не забравяйте да използвате някой от нашите тагове: #азчета, #azcheta или #instagramcheta.

[ + ]