fb
НовиниПо света

Алкохол, бебета и лоши мъже – Бриджит Джоунс се завръща

1 мин.

luda po momcheto bridjit djounsБриджит Джоунс отново е тук. В средата на октомври се очаква на пазара да се появи дългоочакваната третата книга от поредицата на Хелън Фийлдинг, съобщава The Independent.

В новия роман предстои да видим един изцяло нов поглед върху живота на Бриджит Джоунс, съдейки по подзаглавието – “Mad About The Boy” (“Луда по момчето”) и разпиляните детски играчки около госпожица Джоунс на корицата. Можем спокойно да предположим и че новата книга ще проследява изпитанията на майчинството за любимата самотница на Великобритания.

В третата книга Бриджит Джоунс се завръща, бореща се с Twitter, писането на имейли, тесните дънки и изпращането на пиянски sms-и. Многогодишните й любовни тръпки Марк Дарси и Даниел Клийвър също имат място в историята, съобщават от The Independant.

Главен инициатор за създаването на новата книга е авторката Хелън Фийлдинг, която първоначално измсиля Бриджит за колонка в The Independent през 90-те. Тогава цяла Великобритания се влюбва в момичето, което брои калории и цигари, пие на големи глътки Шардоне и има ужасен вкус  за мъжете. Успехът е толкова голям, че логично следва създаването на  два романа и два филма.

“Луда по момчето” ще бъде публикувана от издателство “Джонатан Кейп”, а закупените права за екранизацията ни оставят в очакване и на нова забавна комедия със симпатичната британка.

Вижте и трейлърите на първите две екранизации:

http://www.youtube.com/watch?v=w9rbadSnlVc

http://www.youtube.com/watch?v=dcISkzhrU84