fb
НовиниПо света

Бритни Спиърс сключи многомилионна сделка за книга

1 мин.

Бритни Спиърс сключи сделка за публикуването на книга за милиони долари с издателя Simon & Schuster, съобщава Deadline. Според New York Post сделката е на цена от $15 млн.  и ще обхваща теми от професионалния и личния ѝ живот. 

Новината за бъдеща книга идва малко повече от четири месеца след като съдия от Върховния съд на Лос Анджелис официално прекрати попечителството, което контролираше живота на 40-годишната Спиърс в продължение на близо 14 години.

Източници твърдят, че сделката за книгата не е свързана с публикуваните през миналия месец Things I Should Have Said, мемоарите на сестрата на Бритни – Джейми Лин Спиърс. Тогава чрез социалните мрежи Бритни Спиърс се нахвърли върху книгата на сестра си, като я обвиняваше, че е написала лъжи.

„Въпреки че Бритни не е чела и не възнамерява да чете книгата ви, тя и милиони нейни фенове бяха шокирани да видят как сте я експлоатирали за парична печалба. Тя няма да го търпи, нито трябва“, коментира тогава адвокатът на Бритни Спиърс – Матю Розенгарт.