fb
БългарияНовини

Буркан ВсичкоЗнам помага на децата да разказват истории в ИКЕА тази неделя

1 мин.

„За четвърта поредна година Буркан ВсичкоЗнам приютяваше туршия. Той знаеше много добре какво следва сега – ще го сложат в хладилника, ще изядат краставичките за ден, или може би –два, ще го измият и отново ще го смъкнат в мазето. Само за да го изкарат отново лятото и да го напълнят кой знае с какво този път. Една година бяха камби, друг път домати, трети път краставички… Но не и тази година!“

Така започва историята на Буркан ВсичкоЗнам, създаден от двукратната носителка на наградата „Бисерче вълшебно“ Радостина Николова и Ели Асенова от бутика за романтични подаръци Изненадария. Краят на приказката двете ще разкажат на всички, които решат да отбележат с тях 24 май на специалната работилница в магазин ИКЕА в София, която ще се проведе тази неделя, 21 май.

Творческото събитие ще премине в две части – от 11 до 13 ч. и от 14 до 16 ч., като след него всяко от децата ще може да отнесе у дома свой собствен вълшебен буркан ВсичкоЗнам, пълен с фантазия и мъдри съвети. Добре дошли са всички деца над 7 г., а всички под тази възраст също могат да се включат с придружител.

За включване в работилницата е необходима предварителна регистрация с име и час на избраната работилница, изпратена по e-mail на hellyana.velinova@ogilvy.bg.