fb
Ревюта

Дано в ада сервират бира

2 мин.
Dano v ada servirat bira

Dano v ada servirat biraДлъжна съм да започна с предупреждение. Не четете тази книга. Избягвайте да поглеждате корицата й в книжарниците. Съвсем сериозно, ако сте романтична, нежна душа, с висок морал, идеали и красиви мечти, не се приближавайте на по-малко от 100 метра от тази книга. За вас тя би била равносилна на ядрен апокалипсис. За всички останали – тази книга е най-смешното нещо, което съм чела.

Нали знаете, как всички имат няколко пиянски истории, които звучат като комедия на абсурда? Е, Такър Макс е абсолютният бог на историите от типа „не е възможно да си изпил толкова, би трябвало да си умрял от алкохол много преди да се напиеш толкова, че да направиш ТОВА“.

Книгата е вулгарна, пълна със сексистки коментари и наистина противна. Но само ако сте лишени от каквото и да е чувство за хумор. Ако не сте – поздравления, ще се смеете до сълзи. Защото въпреки отвратителните коментари за жените, които прави, Такър Макс е честен със себе си – той е задник. Така че няма какво да му се обиждате, просто се посмейте на глупостите му.

Макс знае, че един ден съдбата ще му го върне и вероятно ще има пет дъщери, които ще ходят все с мъже като него. Историите му са разказани с огромна доза самоирония, което ги прави още по-смешни. Голяма част от тях са публикувани и на блога му TuckerMax.com, но някои са абсолютно уникални и ги има само в книгата. По тях е създаден филм, с участието на Трейси Лордс.

Знаете ли, малко ме е страх да препоръчвам тази книга – в нея има толкова много секс, алкохол и ужасно обидни коментари, че е подходяща само за определен тип хора – тези, който ще прочетат книгата и ще си кажат, „Имаш една бира от мен, Такър!“