fb
Днес на ПанаираПанаирът

Ден шести на Пролетния базар на книгата

1 мин.
proleten bazar parvi den

proleten bazar parvi denШестият ден на Базара на книгата в НДК е последният ви шанс да станете част от едно от най-хубавите книжни събития на пролетта. Културната програма днес е по-кратка, но не за сметка на качеството.

Издателство „Просвета“ представя две от най-новите си учебни помагала: „Вълшебно лято“ и „Моят първи речник“ в 11:00 на сцената на левия полуетаж.

Издателство „Кръгозор“ пък организира среща с автографи за почитателите на Юлия Спиридонова, които ще могат да разлистят най-новата й книга за деца „Бъди ми приятел”. На щанда на издателството (321) ще гостува и илюстраторът на книгата Пенко Гелев.

В 12:00 на щанда на изд. „Жанет 45“ (325) ще се състои представяне на писателя Христо Карастоянов.

Срещата с Анастасия Димитрова, която води интелектуални тренинги „Скоростно четене” и „Супер памет – Мнемоника” е от 14:00 на щанд 112. А по същото време Слави Велев ще демонстрира изкуството на китайската калиграфия на щанд 329.

Пролетният базар на книгата ще завърши със стил. От 15:00 на сцената на левия полуетаж изд. ICU ще представи очарователната Прия Базил и романа й „Загадъчната логика на сърцето“. В 16:00 младата писателка ще се срещне със свои почитатели и ще раздава автографи на щанд номер 325.