fb
Днес на ПанаираПанаирът

Ден трети на Пролетния базар на книгата

2 мин.
proleten bazar parvi den

proleten bazar parvi denИнтересни срещи с български и чуждестранни автори, представяния на книги, поезия, дискусии, срещи с автографи и още книжни изненади… Вижте какво предстои да ни поднесе програмата на Пролетния базар на книгата в четвъртък:

Представяне на най-новата книга на детската писателка Мая Дългъчева „Разкажи ми в рими“ от 11:00 на сцената на левия полуетаж. А издателство „Булвест 2000“ ще зарадват посетителите на базара с много отстъпки на щанд номер 103.

От 14:00 изд. „Инфодар“ организира среща с Анастасия Димитрова, която води интелектуални тренинги „Скоростно четене” и „Супер памет – Мнемоника” (112). А по същото време Слави Велев ще демонстрира изкуството на китайската калиграфия на щанд 329.

Среща с колумнистите от портал „Култура“ от 17:00 на сцената на левия полуетаж. Тони Николов, Деян Енев, Калин Янакиев и Андрей Захариев ще разкажат повече за проекта, издаван под знака на ИК „Хермес“.

Не пропускайте представянето на великолепната Аксиния Михайлова, носителка на престижната френска награда за поезия „Аполинер” за 2014 г. от 17:30 на щанда на изд. „Жанет 45“ (325).

От 18:00 Анна Ю ще се срещне с читатели и ще раздава автографи на щанда на изд. „Персей“ (211)

В книжарница „Хеликон-Витоша“ от 18:00 ще започне представянето на Атанас Куцев и книгата му „Между Нирвана и Самсара“.

Авторите на книгата „Селата в България. Посоки за туризъм и култура“ Гавраил Гавраилов и Анна Пелова ще дават автографи от 18:00 на щанда на „Сиела“ (111)

С начален час 18:30 започва представяне на писателя Чавдар Ценов на щанд 325 (изд. „Жанет 45“).

Стелла (Стела Илиева) ще разкрие интересни детайли около работата по новия й проект „Приказки за любовта“ от 19:00 на сцената на левия полуетаж.