fb
От издателстватаСпециални

Детски изненади от „Колибри” през април

2 мин.

Advertorial

dora izsleDOVatelkataПролетта вече радва малките палавници, ще ги зарадват и от издателство „Колибри“. По случай месеца на детската книга всички заглавия от www.dora.bg ще се предлагат с 25% отстъпка до 23 април. При поръчка на книжки от сайта до тази дата, доставката за цяла България ще бъде безплатна!

Децата ще имат възможност да си набавят новите книжки от славните серии за Дора Изследователката, Пчеличката Мая, Спондж Боб Квадратни гащи и малкия Никола! Да не забравяме и неволите на Хълцук Кръвожадни Херингски Трети, който още не може да научи драконски. Затова пък мемоарите му гъмжат от приключения!

На 6 април излизат две заглавия за най-малките: „Числата” и „Азбуката”. Дора Изследователката ще помогне на любознайковците да се научат до броят до 20 бързо, лесно и приятно. После ще им покаже колко е полезно да знаят азбуката. Тези две пълноцветни книжки са съпроводени с красиви стикери и са подходящи за малчугани в детската градина, които правят първи стъпки в големия свят на буквите и числата.

спондж бобКнижките за най-смешноватата говореща гъба в света също забавляват най-малките. Спондж Боб умее да се прави на клоун (особено когато се налага). Да не ви казваме, че приготвя най-вкусните ракбургери и постоянно ни изкушава с тях. Патрик Звездата, Сепия, катерицата Санди и г-н Рак са само малка част от ексцентричното му обкръжение в подводния град Бикини Ботъм. Елате и вие там, няма да съжалявате!

За да бъде април още по-весел, шарен и незабравим, сме приготвили и театрални изненади. Но не какви да е, а куклени театрални изненади! Феновете на Дора и Спондж Боб могат да се включат в голямата детска куклена фиеста и да се забавляват от сърце. Ето го и графика:

02. 04. 2015,  17:15 часа, Градска библиотека „Паисий Хилендарски“ – Асеновград, „Дора представя своя братовчед Диего“, в 18:00 часа започва Великденска арт работилница, вход свободен

18. 04. 2015,  11:00 часа, заведение Ла Терраса, The Mall София, „Дора няма умора!“

18. 04. 2015,  16:00 часа, Нов театър на НДК, Голямо куклено парти със Спондж Боб, вход: 6/12 лв.

19. 04. 2014,  11:30 часа, Панорама мол Плевен, „Дора няма умора!“, пл. „Иван Миндиликов“ №1, вход свободен

21. 04. 2015,  Община Карлово – Общинска библиотека, „Дора няма умора!“, Арт работилница с Дора, вход свободен

25. 04. 2015 г.,  11:00 ч.,  България Мол, бул. „България“ 69, София, Куклен спектакъл със Спондж Боб, вход свободен

[ + ]