fb
На щанда на...НовиниПанаирът

Добре дошли на щанда на „Хермес“ (Шатра 35)

2 мин.
Advertorial

Тази година Издателска къща „Хермес“ очаква посетителите на „ПроЛетен базар на книгата“ на шатра №35. За периода на събитието всички книги за издателството са с 20% отстъпка.

По традиция на шатрата присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, книгите на Джоджо Мойс, Джени Хейл, Антъни Уилям много други. Ще може да откриете най-новите романи от Даниъл Силва, Жозе Родригеш душ Сантуш, Хавиер Сиера, Джейн Ан Кренц. Ако търсите книжна компания за лятната почивка, не пропускайте шатра 35!

Може да зарадвате и малките читатели с красиво илюстрованите издания „Животът е прекрасен“, „Прегръдката“, „Денят, в който пастелите си тръгнаха“ или със занимателни книжки като „Моите приятели животните“. За учениците „Хермес“ предлага колекцията „Златно перо“, както и интересни енциклопедии за най-любознателните.

Любителите на класиката имат възможност да запълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. А почитателите на кулинарията може да разгледат „Тефтерът на баба“ от Светлана Илиева или книгите на Джейми Оливър.

Редом с тях ви очакват и интригуващи заглавия от български автори – най-новите романи на Деметра Дулева и Неда Антонова, както и любими книги от Ивинела Самуилова, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Георги Божинов, Георги Мишев, Камелия Кучер.

По време на базара можете да си вземете и книга с автограф. На 3 юни от 18:30 часа на шатра №35 ще гостува Светлана Илиева, автор на кулинарната книга „Тефтерът на баба“ и популярно лице от телевизионния екран.

На 5 юни от 12:00 часа автографи ще дава Деметра Дулева, автор на романите „Преобърнати съзвездия“ и „Странстващият албатрос“. Ако сте пропуснали премиерата на втория ѝ роман в Литературен клуб „Перото“ на 31 май, може да си поговорите с писателката по време на базара.

От 17:00 часа ще можете да се срещнете и с Камелия Кучер. Тя ще разкаже повече за своите книги „Сън“, „Нощ“, „Дом“, както и за първия, преведен от нея роман – „Искрици в мрака“.

Ако се интересувате още от бизнес, приложна психология, рисуване, здравословно хранене, търсите идеи за подарък или заглавия на духовна тематика, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството.

А за всички, които нямат възможност да посетят базара, до 6 юни отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ – София (бул. „Александър Стамболийски“ №27А) и онлайн на www.hermesbooks.bg.

[ + ]