fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на Колибри (315)

3 мин.

Във връзка с 25-ия си рожден ден „Колибри” ще предложи цяла галерия от неустоими четива от всички жанрове, за всеки вкус. За читателите са предвидени много празнични изненади и апетитни намаления, а щандът на издателството е нов, още по-внушителен и красиво аранжиран. Книгите на „Колибри” ви очакват всеки ден между 10:00 и 20:00 часа на щанд 315.

уди алънСред безспорните акценти тази година е блестящата биографична книга за Уди Алън, която излезе в навечерието на 1 декември, когато кинолегендата навърши 80 години.

Почитателите на изкусния разказ и необикновените любовни истории могат да бъдат спокойни – корицата на новия роман на Исабел Алиенде няма да им позволи да го подминат. Японският любовник се очаква с трескаво нетърпение у нас от деня, в който се състоя световната му премиера.

За радост на многобройните фенове на Харуки Мураками, дългоочакваният сборник с разкази Мъже без жени” вече има българско издание. При това преводът е от японски, а заслугата е на Дора Барова.

Onova, koeto ne me ubiva David LagerkransСъс седемнайсетте разказа от „Алефът“, който излиза за пръв път на български език, публиката ще преоткрие Хорхе Луис Борхес, а също религията и науката, смъртта и безсмъртието, съдбата, загадката, лабиринта и сънищата, играта, двойниците, огледалата и безкрайната библиотека – познати от сборника „Измислици“ любими теми и символи на аржентинския писател, чийто виртуозен език няма аналог.

Читателите ще могат да закупите с отстъпка култовата поредица на Стиг Ларшон и нейното сензационно продължение – „Онова, което не ме убива”, подписано от Давид Лагеркранс.

Александър Шпатов - Том 2.0На вниманието на ценителите на съвременна българска проза: обърнете внимание на новия сборник със събрани разкази на Александър ШпатовТом 2.0” (по ефектната корица ще го познаете) и на сборника с повести „Край до край”, одухотворен от сатиричния талант на Стефан Стефанов.

„Колибри” няма да пренебрегне и най-малките – очакват ги страхотни приключения с обичайните заподозрени герои: шантавите Миньони, Спондж Боб, неуморната изследователка Дора, пчеличката Мая и палавия Николà.

По традиция всеки читател, закупил повече от две книги, получава подарък – екоторбичка с логото на издателството.

Усмихнатият щанд на „Колибри” ще ви очаква всеки ден от 8 до 13 декември между 10:00 и 20:00 ч. Отстъпката от 20 до 25% е гарантирана за всички заглавия, а от коша с големите намаления, както обикновено, ще имате възможност да си изберете две книжки за 5 лв., една книжка за 3 лв.

В събота, 12 декември, на щанда на издателството читателите ще могат да се срещнат и с ВИП книжари в лицето на българските автори на Колибри, които ще отговарят на въпросите на посетителите и ще дават автографи. По часове на място ще бъдат:

12:00 – 13:00 ч. Александър Шпатов

13:00 – 14:00 ч. Андрей Велков

14:00 – 15:00 ч. Стефан Стефанов

15:00 – 16:00 ч. Велина Минкова

16:00 – 17:00 ч. Димана Трънкова