fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Locus Publishing“ (106)

3 мин.

Advertorial

Между 11 и 16 декември „Locus Publishing“ с трите си марки „Locus“, „Intense“ и „Ink“ ще се включи в 46. Софийски международен панаир на книгата под лозунга „Ела, да полетим!“. Полетът към мечтите е осъществим с помощта на подходящите книги и тъкмо такива ще ви очакват на щанд 106, разположен на партера на НДК.

Заглавията в нашите библиотеки са на разнообразни теми. Някои от тях могат да бъдат перфектните мотиватори за един по-смислен, успешен и здравословен живот. Други – да са приятна компания в моментите за почивка и забавление.

Най-новите попълнения в каталога на Locus, които се превърнаха в бестселъри на издателството още с появяването си, ще намерите на щанд 106: „Всичко може да се договори“ от Гевин Кенеди, известна още като Библията на търговеца; сравнителната биография „Роналдо срещу Меси“ от Джими Бърнс; автобиографичната книга на бившия директор на ФБР Джеймс Коми – „Безусловна вярност“; „Изкуството на победата“ от създателя на марката Nike Фил Найт; доказалите се като отлични бизнес наръчници книги на Ричард Кош „Принципът 80/20“ и „Код за успех: опростявай“; „Моят път в айкидо“ от Добромир Друмев; и една детска картинна книга с кауза – „София и хвърчащото креватче“ от Момчил Коритаров – тя е придружена с аудиокнига, озвучена от разпознаваемите гласове на актьорите Ненчо Балабанов и Албена Павлова.

Сред хитовите заглавия на „Intense“ сме ви подготвили: най-продаваната книга на издателството за ноември – „Когато животът те хване натясно“ от Лорън Уайзбъргър; „Твоята най-силна година“ от Майкъл Хаят, която пък оглави класацията на бестселърите на книжарница „Умни книги“; „Причините да останеш жив“ от Мат Хейг (не я пропускайте, защото скоро ще ви представим и ново заглавие от световно нашумелия британски автор); „Тайните учения на спиритистите“ от Харви Мартин, ученик на най-популярния духовен лечител от Филипините – Алекс Орбито; още една книга с духовна насоченост – „Абсолютната неограниченост“ от Джо Витале и Хю Лен; забавната и пълна с любопитни житейски съвети книга „Как да мислим и постъпваме като котка“ от Стефан Гарние.

Цели девет са предложенията на „Колоритания“, а трилърите и филмовите ни заглавия са още повече! На щанд 106 сме разположили и двете хитови заглавия на Юлияна Антонова-Мурата „Моши моши, Япония“ и новата „Уки уки, Япония“.

Помислили сме и за всички наши читатели, които няма да успеят да посетят щанда ни в НДК. По време на Панаира на сайта ни ще останат активни осемте атрактивни тематични колекции с отстъпки от 20 до 50%:

 

Елате, за да си изберете подаръци за вас и вашите близки и да се приближите до мечтите си!