fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на Ozone.bg (415)

1 мин.

В седмицата на Коледния панаир на книгата книжно-коледното настроение опасно се покачва и по традиция от Ozone.bg са ви подготвили много празнични изненади. На щанда им на 4-ия етаж на НДК ви очакват пъзели от марките Heye, Trefl, Gibsons, King с отстъпки от 15 до 50%, както и избрани заглавия от каталозите на „Пощенска кутия за приказки“, „Лексикон“ и „Фабрика за книги“.

Краят на Панаира ще бъде наистина вълнуващ, защото в неделя (18 декември) ще се проведе финалът на състезанието „Пъзелмания“, в който победителите ще си поделят награден фонд от 2000 лева.

Страхотни пъзели, най-търсените книги, оспорвано състезание – на щанда на Ozone.bg на Коледния панаир на книгата. Не пропускайте своята вълнуваща разходка за лов на подаръци за вас и хората, които обичате на щанд №415!

online-bookfair

Екипът на Ozone.bg обаче не изневерява и на традицията да изнесе книжните емоции и извън НДК, и отново дава възможност да се гмурнете в истинско книжно изживяване и да станете част от „Онлайн панаир на книгата“ до 18.12.

Допълнете своята лична библиотека с много нови книги от любими автори и жанрове, сред избрани издателства с максимални отстъпки и безплатна доставка за цялата страна.

Коледни намаления с до -80% в Ozone.bg

Посрещни Коледните и Новогодишни празници с най-желаните подаръци в Ozone.bg
🎅🎄Всеки ден нови промоционални предложения: http://ozn.bg/2gZXkCB 🎄🎅

Posted by Ozone.bg on Wednesday, December 14, 2016