fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Плеяда“ (В5)

2 мин.

Скъпи Верни читатели,

Тази пролет ще се срещнем под небето, на което, благодарение на вас повече от двайсет години ярко свети „Плеяда“. Разбира се, и на този базар хит на нашето издателство ще са творбите на Стивън Кинг – романи и разкази, включително пълен комплект от поредицата за Тъмната кула.

Голям интерес продължава да предизвиква антологията с хорър разкази „Сияние в мрака“, а в колекцията на всеки запален фен на Краля задължително трябва да присъства и „Четем Стивън Кинг“ – авторите в този сборник са вманиачени по Кинг. Учат се от него. Следят всичките му изяви. Пишат сценарии по книгите му. Режисират ги. Всеки от тях има своя гледна точка към творчеството на Краля, но ги обединява голямата благодарност, че са били допуснати в неговия свят.

Ще прочетем откъси от „изгубени“ произведения на Кинг и от неиздавани негови творби, ще пътуваме в Средния свят на Стрелеца, ще проследим как романите на Краля се превръщат във филми… или пък не.

Няма да изреждаме всички трилъри, които ще намерите в на щанд В5, шатра В. Насочваме вниманието ви към два много нашумели, и то с основание: Игри на Смърт“ от Дейвид Хосп и „Четвъртата маймуна“ от Джонатан Баркър. А за по-романтично настроените читатели са романите от „Колекцията с пеперудата“, в която блестят Барбара Б. Тейлър, Джуд Деверо, Аманда Куик, Елизабет Адлър и много други.

 

Насочваме вниманието на всички, които харесват биографични произведения, към „Амбиция и страст – хазартният живот на Жозефин Бонапарт“ и към „Лабиринти“ – описание на скандалния живот на Густав Юнг.

 

По случай Деня на детето поднасяме на младите читатели великолепното издание „Легендите говорят“ и, разбира се, забавната поредица от графични романи за дракончето Огнедъх и приятеля му, игуаната Уендъл – идеално четиво за малки и големи.

За всички читатели – специални панаирни отстъпки!

Но по-важно от отстъпките е, че ще се срещнем и ще си поговорим – за всичко, свързано с книгите (и не само), което ви вълнува. Очакваме ви, ще е интересно.

А вие очаквайте голямата ни издателска кампания под надслов „Сезон на Кинг и приятели“, която започва на 1 юни.

[ + ]