fb
Книги и киноСпециални

Джилиан Флин обмисля продължение на “Не казвай сбогом”

1 мин.
Ne kazvay sbogom

Американската писателка Джилиан Флин не изключва възможността за продължение на филма “Не казвай сбогом”, който е адаптация по едноименния й бестселър, съобщава Vanity Fair.

“Възможно е да има продължение. Ще бъде забавно след няколко години да се съберем отново и да видим какъв е животът на лудото семейство Дън. Но за да работя по този проект, ще имам нужда от същия екип – Бен Афлек, Розамунд Пайк и Дейвид Финчър”, сподели Флин на раздаването на британските филмови награди БАФТА.

Ne kazvai sbogom Gillian FlinАвторката е и сценарист на филма на Дейвид Финчър, чиято премиера пожъна огромен успех и е един от основните претенденти за наградите “Оскар” тази година. Джилиан Флин направи специален жест към почитателите на книгата и промени историята във филма, така че да се запази елементът на изненадата.

Като се има предвид големия успех на “Не казвай сбогом” – и на филма, и на романа, не е изненада, че писателката е отворена към идеята за продължение. Но дали подобен филм е добра идея и няма ли просто да разочарова феновете?