fb
От издателстватаСпециални

Ела и виж любимците си „На живо“ със зимния фестивал на Егмонт България

2 мин.

За втора поредна година Егмонт България ще посрещне коледните книжни страсти със свой форум, посветен на книгите. „Егмонт на живо“ ще събере всички фенове на издателството в Зала 4 на НДК между 8 и 11 декември, за да ги срещне с любимите им книги и автори. Събитието, което ще създаде незабравимо читателско изживяване, се осъществява в партньорство с „Аз чета“.

„НА ЖИВО ще ви срещнем с любими автори, ще представим вълнуващи нови издателски проекти и ще обиколим света с помощта на обичани свои заглавия. НА ЖИВО ще ви очакват и тематични книжни изненади и събития за малки и големи, където да отпразнуваме заедно любовта си към четенето. НА ЖИВО ще можете да се включите в открити уроци за най-любознателните и работилници за всички креативни книжни ентусиасти“, обещават от Егмонт България.

ЕГМОНТ на живоPosted by Егмонт on Tuesday, November 15, 2016

Акцент на събитието ще бъде книжното парти на 9 декември, когато гостите ще могат да се включат в книжен карнавал – нужно е само да бъдат облечени като своя любим герой. От издателството са предвидили много игри и тематични изненади, а за най-старателните с костюмите ще има и ексклузивни награди.

Сред авторите, с които посетителите на четиридневния фест ще могат да се видят на живо, са влогърите Емил Конрад и Цуро, а жива видеовръзка ще бъде направена с Краси Зуркова, Сара Дж. Маас, Кийра Кас, Рейнбоу Роуъл и Джули Бъксбаум.

Ценителите на фотографията ще имат възможността да се срещнат с Вихрен Георгиев от People of Sofia в рамките на „ЕГМОНТ …

Posted by Егмонт on Saturday, November 26, 2016

По време на „Егмонт на живо“ ще дебютират и първите книги от света на „Златната ябълка“ по филма „Легендата за първия кукер“. Официалната им премиера е на 11 декември, когато ще видим и едноименния късометражен филм на студио „Змей“.