fb
СпециалниЧети повече

Елате на книжни пътешествия с Detskiкnigi.com и издателство „Ергон“

1 мин.

Клуб за книжни пътешествия отваря врати от 4 до 18 декември 2017 г. на адрес Detskiknigi.com!

През следващите две седмици екипът на сайта „Детски книги“ ви кани да обиколите заедно света, да разкриете дълго пазени тайни и да се запознаете с писателите от 8 европейски държави, чието въображение ще ви позволи да попътувате без багаж.

Някои от тях вече са познати на българските млади читатели – Хюс КайерДжаклин УилсънКристина УлсонМая фон Фогел, а с други ще осъществите първата си среща – Андри Снайр Магнасон, Винко Мьодерндорфер, Сесар Майорки, Юхан Харстад и Мортен Санден. Издаваният в България Алегзандър Маккол Смит пък ще видите в нова светлина – с книга за деца. В специални статии ще научите повече за тях, както и за преводачите на техните книги на български език, без които книжните пътешествия са немислими.

За да бъдат наближаващите празници още по-приятни, любителите на книжни пътешествия ще имат възможността да си спечелят книга за подарък под елхата, като се включат в игра с награди.

Следете всичко за кампанията в специалната категория „Клуб за книжни пътешествия“ и в страницата на Detskiknigi.com във Фейсбук.

Кампанията се провежда съвместно от сайт „Детски книги“ и издателство “Ергон”, а включените в нея заглавия са издадени на български с подкрепата на Програма „Творческа Европа“.