fb
От издателстватаСпециални

ЕРА с акция в подкрепа на нов приют за кучета

1 мин.

Издателство „ЕРА“ направи собствена миниакция-призив към читателите си за подкрепа на Animal Rescue Sofia, които събират дарения за новa сграда на приюта за кучета заради приключването на договора за наем на приюта в Долни Богров.  

„Искаме да благодарим на един от вас – Александра Цонева, че ни припомни колко е важно човек да има кауза. Ние вярваме, че четенето прави хората по-добри, затова отправяме към вас това задочно писмо. Издателство ЕРА изказва своята подкрепа – знаем, че във ваше лице срещаме съюзник“, пишат от издателството на сайта си и призовават читателите също да помогнат.

Animal Rescue Sofia е организация с нестопанска цел, в която взимат участие петнайсет доброволци, приютили досега над 2300 бездомни кучета. От ARS са намерили нов имот с обща площ 5700 кв. м, но за закупуването му са нужни 210 хил. евро, от които досега са събрани около 100 хиляди. Договорът за наем на стария приют в Долни Богров изтича през декември и няма да бъде подновен, тъй като имотът е бил ипотекиран от предишния наемодател и сега е собственост на банка.

„Вярваме, че щом съществуват хора като петнайсетимата членове на Animal Rescue Sofia, обществото ни все още държи на възвишените ценности и сумата ще бъде събрана“, уверени са от издателство ЕРА.

Вижте как можете и вие да подкрепите каузата на ARS с дарение тук