fb
НовиниПо света

Ева Мендес издава първата си детска книга

1 мин.
Снимка: Instagram

Актрисата Ева Мендес ще издаде първата си детска книга тази есен, пише People. 49-годишната изпълнителка обяви, че заглавието „Desi, Mami and the Never-Ending Worries“ ще бъде публикувано от Macmillan Children’s Publishing Group. Книгата ще бъде пусната на пазара на 17 септември както на английски, така и на испански.

„Desi, Mami and the Never-Ending Worries“ е любовно писмо до моите и до вашите деца. Да се ​​научим как да тренираме мозъка си да работи за нас, а не срещу нас, е по-лесно да се каже, отколкото да се направи! Затова в моя дом и в този на Деси се опитваме да се справим с безкрайните тревоги и притеснения, които всички имаме, така че негативните мисли да не вземат връх, коментира Мендес.

Книгата, която е илюстрирана от Аби Брайънт, среща читателите с момиче на име Деси, което се страхува от чудовищата под леглото си. Тя ще преодолее нощните си страхове с помощта на майка си.

Мендес, която има две дъщери – Есмералда на 9 г. и Амада на 7 г., с актьора Райън Гослинг, казва, че книгата включва много елементи от лични преживяванията на семейство ѝ. „Текстовете са вдъхновени от собствените ни вечерни преживявания с дъщерите ми, Деси и Мами се учат една от друга как да се изправят срещу чудовищата – независимо дали под леглото ни или в главата ни.