fb
Ревюта

Вълшебни врати към света на феите

1 мин.
feite-na-tsvetyata-valshebni-vrati frederik uorn

feite-na-tsvetyata-valshebni-vrati frederik uornИмам страхотна слабост към панорамните книжки. Онези с невероятните илюстрации, с разгъващите се страници… Все едно се пренасям в тайнствения свят на книжните герои, потапям се в невероятните им истории и забравям всичко!

Напоследък се улавям, че се прехласвам по феи. А от панорамните книги на „ИнфоДАР“ с Карин си правим колекция. Е, текстът може и да не е много, но всяка библиотека би се гордяла с подобна приказно красива колекция. Едно от новите ни попълнения е “Феите на цветята: Вълшебни врати” и след като ви разказах за “Магически лунен празник“, сега е ред на Иви и Грейс.

Двете момичета са приятелки, които се натъкват на тайнствени миниатюрни врати, скрити на причудливи места. Кой живее зад тези тайни порти? Ефирен силует, нежна рокля, изтъкана от цветя, вкусни сладкиши с чай и дори малко сладко бебче… Има ли по-голямо щастие от това феите да ти позволят да ги наблюдаваш?

Наскоро се замислих, че в този ужасно забързан живот не ни остава време да помечтаем. Ние с Кари намерихме нашия начин да внесем малко магия в ежедневието си с феите на цветята, дано и вие откриете ваш. Не спирайте да мечтаете!

Текстът е публикуван първо в сайта „Детски книги“.

Прочетете ревюта и за другите книги от поредицата – „Магически лунен празник“ и „Феите на цветята: приказна книга за момичета“.

[ + ]