fb
БлогБлоговеГалерияМултимедия

Фестивалната книжарница на „Аз чета“ изкушава гостите на BIWCF с истории за вино, храна и пътешествия [галерия]

1 мин.

За трети пореден ден Балканският международен винен конкурс и фестивал (Balkans International Wine Competition and Festival – BIWCF) посреща стотици посетители на открито пред НДК в специално изграденото за събитието винено градче. Гостите на форума имат възможността да дегустират разнообразни вина от над 100 изби – включително Cuvee Monsignori Santorini 2017 на гръцката Estate Argyros, избрано от тазгодишното жури на „Балкански винени Оскари“ за най-доброто вино на Балканите в момента, – да се влючат в майсторските класове, да опитат гурме кухня и да се насладят на богатата артистична програма.

Като медиен партньор на събитието, сайтът „Аз чета“ участва със собствена фестивална книжарница, в която ще откриете подбрани с любов заглавия за най-хубавите неща от живота – виното, храната и пътешествията.

Изложението е отворено за цялото семейство, като за децата и домашните любимци са отделени специални кътове. Днес фестивалът е отворен до 22:00 ч., така че все още имате време да се разходите из красивите шатри и се насладите на всички удоволствия, които те предлагат.

[ + ]