fb
НовиниПо света

Филмът „Енола Холмс 2“ идва през ноември

1 мин.
Снимки: Netflix

Твърдоглавата сестра на Шерлок Холмс се завръща в Netflix тази есен, а от стрийминг платформата споделиха ексклузивно нови снимки от дългоочакваното продължение – „Енола Холмс 2“. Влизайки отново в ролята си на тийнейджърката, Мили Боби Браун е готова да разреши поредния случай с няколко познати лица от първия филм, както и с изцяло нови герои.

Оригиналното продължение на Netflix – базирано на поредицата от книги на писателката Нанси Спрингър „Загадките на Енола Холмс“ (изд. „Егмонт“) – ни пренася в Лондон. Макар че първият филм се развива предимно във викторианска Англия, режисьорът Хари Брадбиър каза: „Исках тази история да бъде по-сурова. Исках да я запозная с момичета от работническата класа“.

В продължението Енола следва стъпките на брат си и отваря своя собствена детективска агенция, където среща младо момиче от фабриката, търсещо помощ. В едно изцяло ново приключение Енола е натоварена със задачата да разреши заплетен случай, за да открие изчезналата сестра на момичето. Тази опасна мистерия ще поведе главната героиня в богата на конспирации история през мрачното и индустриално подземие на Лондон, пише Collider.

Филмът „Енола Холмс 2“ ще бъде достъпен в Netflix на 4 ноември.

Вижте разкритите кадри:

Гледайте трейлъра за първия филм „Енола Холмс“:

Можете да поръчате книгите за Енола Холмс от Ozone.bg с 5% отстъпка, като ползвате код azchheta22q3 при завършване на поръчката си.