fb
НовиниПо света

Нова книга на Джордж Р.Р. Мартин излиза на 7 ноември

1 мин.

tyrionДокато всички тръпнат в очкаване на 6-та поред книга от поредицата “Песен за огън и лед”, от фен страницата на “Игра на тронове” във Фейсбук разбрахме, че  Джордж Р.Р. Мартин решава да ни сюрпризира приятно с неговата нова книга. Тя предстои да излезе на 7-ми ноември и е със заглавие The Wit & Wisdom of Tyrion Lannister’ (“Остроумия и мъдрости на Тирион Ланистър”). Книгата вече може да се поръча предварително и от Amazon.co.uk.

Според описанието на Amazon тази книга ще включва най-добрите и забавни цитати на любимия герой на Дж.Р. Р. Мартин – Тирион Ланистър – опитният, измъчваният, забавният, изключително интелигентен, циничен и разбивач на женски сърца, голямата и ярка звезда на книгата. Това е перфектната книга, с която могат да запълнят своята библиотека всички фенове на романите от поредицата “Песен за огън и лед” и адаптирания сериал “Игра на тронове” по HBO, неспиращ да печели награди.

“Трябва само половината ми ум, за да бъда на твое ниво.”

Илюстрациите са на карикатуриста Джонти Кларк, а кориците – твърди. Дано скоро това бижу има и своя превод на български за всички нас.