fb
БългарияНовини

ICU ви предизвиква: Честити рождения ден на Олга Токарчук!

1 мин.
Снимка: ICU

Издателство ICU предизвиква почитателите на нобелистката Олга Токарчук да честитят рождения ѝ ден по специален начин. Писателката е родена на 29 януари, а тази година ще навърши 60 години.

„Олга Токарчук е от авторите, които успяват да създават сплотена общност. Ако четете тези редове, вероятно сте част от нея. Е, имаме покана за вас! Включете се в подаръка, който екипът ни ще подготви, и честитете рождения ден на любимата Токарчук“, пише ICU

За да се включите в играта трябва да изберете един от следните два начина:

  1. Изпратете снимка, на която държите една или повече от книгите на Олга Токарчук – като съобщение във Facebook страницата или в Instagram профила на издателството.

Или 

  • Изпратете кратко видео (около 10 секунди, вертикално), в което казвате Happy birthday, Olga!, и отново държите нейна книга пред камерата. Ако пък говорите полски, можете да я поздравите директно на родния ѝ език.

Заснемането със смартфон е напълно достатъчно като качество на мини продукцията ви. За улеснение при изпращането, от издателството препоръчват да използвате WeTransfer (без нужда от регистрация).

Краен срок за изпращане на вашата част от подаръка: сряда, 26 януари, 23:59 ч.

„Ние ще създадем специална видео компилация от поздравите на българските читатели, която ще изпратим до Олга. Разбира се, ще я споделим и с вас!“, допълниха от ICU.