fb
БългарияНовини

Имението на „Великия Гетсби” на живо в София

1 мин.

За втория си рожден ден Smugglers Swing Club превръща интериора си в имението на мистериозния Гетсби. На 19 октомври (събота) от 21 ч. в клуб MIXTAPE 5 винтидж парти, вдъхновено от лентата на Баз Лурман „Великият Гестби”  по едноименния роман на Ф. Скот Фицджералд, ще пренесе пленителни дами и елегантни джентълмени в известния с пищните си купони, неспирни танци и музика дом на Джей Гетсби.

Клубът ще бъде преобразен в бална зала, с изящни полилеи, цветя и art deco елементи. Сцената на клуба и пултът на DJ-ите от The Smugglers Cоllective ще се превърнат в екран за специално подготвено 3D mapping светлинно шоу. Спиращите дъха прожекции ще са сред основните акценти в пътуването на времето, наречено Smugglers Swing Club, обещават организаторите.

Дамите ще могат да се преобразят в приготвения винтидж будоар с ретро прически и грим, като метаморфозата им ще се запечатва в тематично фотостудио – Гетсби-снимка за спомен. Пиршеството на сетивата ще се допълва с оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблематичните песни от саундтрака на филма „Великият Гетсби”, подготвени специално от танцьорите от Lindyhop.bg.

Подгответе блясъка на пребиваването си в имението на Гетсби и въображението си!

Прочетете ревю за „Великият Гетсби” на Ф. Скот Фицджералд от Преслава Илиева и едно по-недоверчиво от Александър Кръстев.