fb
Новини

Издателство “Кибеа” провежда кампанията “Дари книга, подари любов” през февруари

1 мин.
дете книга

Издателство “Кибеа” се включва за трета поредна година в международната кампания за книгодаряване Book Giving Day на 14 февруари с инициативата Дари книга, подари любов. Тя се провежда в книжарница “Кибеа” (София, ул. „Хан Крум“ 15) с медийната подкрепа на “Аз чета” през целия февруари и цели “да сложим възможно най-много книги във възможно най-много детски ръце”. Всяко дете, което прекрачи прага на книжното място през най-влюбения месец, ще си тръгне с подарък.

Организаторите призовават читателите да споделят страстта си към четенето с хора, които не могат да си позволят книга. Можете да донесете любими книги от личната си библиотека, или да купите ново издание и да я „забравите“ в книжарницата. А издателството ще се включи в инициативата с общо книгодарение.

Само на 14 февруари можете да вземете всички заглавия на “Кибеа” с 40% отстъпка. Предложението важи единствено за фирмена книжарница “Кибеа” и не включва онлайн поръчки и намалени заглавия.

Снимките в галерията са от награждаването на ученици в Шумен и София с книги, дарени от „Кибеа“, на Ablementor в кампанията „Дари книга, подари любов“ 2019.

Снимка на публикацията: Pexels