fb
От издателстватаСпециални

Издателство „Софтпрес“ стартира книготерапия с отстъпки

2 мин.

Advertorial

С цел ограничаване на COVID-19 екипът на издателство „Софтпрес“ също избира уюта и сигурността на дома и подкрепя кампанията на „Аз чета“ – #ВкъщиСъмИЧета. В дни на изпитания книгите действат като хапче за добро настроение, а между страниците им човек открива убежището, от което се нуждае, и запазва вярата, че светът ще преодолее и това предизвикателство.

Няма съмнение, че престоят у дома минава по-приятно, ако се комбинира с ефекта от книготерапията. В сайта на „Софтпрес“ можете да откриете всички заглавия на издателството и да получите 30% отстъпка с промокод KNIGOTERAPIA при поръчка над 30 лв. до 14 април.

Потопете се в романтичната атмосфера на Париж с книги като „Писма от Париж“ и „Малката билкарница в Монмартър“, пътувайте по света с „Карта към теб“ и „Малката пекарна в Бруклин“ и се заредете с хюга настроение от „Малкото кафене в Копенхаген“. Предайте се на изкушението и останете в плен на трилъра с „55“ и „Повярвай ми“ и разгадайте поредната мистерия заедно с инспектор Гамаш и поредицата на Луиз Пени. Разнообразете програмата на учениците с детски романи като „Уравнението на Джейми Дрейк“, „Забранете тази книга“ и „Магични мистерии“ и се разходете с най-малките из вълшебния свят на приказките със „Златна книга на приказките“. Запознайте се отблизо с биографиите на успели личности, сред които на най-успешния български футболист – Христо Стоичков, и на една от най-обичаните първи дами на САЩ – Мишел Обама.

Промоцията важи единствено за сайта на „Софтпрес“ за периода 14.03. – 14.04. или до изчерпване на количествата. Книгите от семейството на „Софтпрес“ могат да бъдат открити и в големите хипермаркет вериги като Kaufland, BILLA, ФАНТАСТИКО, T-Market, HIT, CBA и други.