fb
БългарияНовини

Известни български музиканти ще четат откъси в „Походът на книгите“ 2020

1 мин.

Поради мерките по време на извънредното положение, Асоциация „Българска книга” организира инициативата „Известни българи четат на деца” като част от „Походът на книгите“ 2020. Тя ще се провежда онлайн, от 21 до 28 април между 16 и 17 часа. Достъпът ще бъде свободен достъп и няма да има ограничение на броя присъстващите.

Дидо от Д2, Дивна, Нина – Николина, Прея, Калин Вельов и Орлин Павлов ще прочетат откъс от своя любима детска книжка, ще разкажат за себе си и любовта си към книгите и четенето. По-късно през годината, когато епидемията отмине, срещите с музикантите и децата ще се проведат на живо в детски градини и училища.

Събитията са подходящи за деца и юноши на възраст между 7 и 14 години.

За участие е необходима единствено регистрация с имена и имейл тук.

Следете събитието на „Походът на книгите” във Facebook и страницата на Асоциация „Българска книга” за повече информация и програмата по дни.

„Походът на книгите“ е част от Културния календар на Столична община за 2020 г. с финансовата подкрепа на Столична община.

Партньори: Българска библиотечно-информационна асоциация, фондация „Глобални библиотеки“, Столична библиотека, Министерство на образованието и науката, Регионално управление на образованието – гр. София, фондация „Детски книги“, „София играе”.