fb
Книги и киноСпециални

Какво знаем за „365 дни“ – филм 3?

3 мин.
кадър от филма 365 дни
Снимка: Netflix

Прeдизвикателният филм на Netflix по книжната поредица на Бланка Липинска „365 дни“ (изд. „Сиела“) тъкмо излезе с продължението „Този ден“ и вече феновете очакват с нетърпение трета част. Голямата новина е, че трета част вече е потвърдена, така че феновете на историята на Лаура и Масимо със сигурност ще видят двойката и ще разберат какво ще предприемат по-нататък.

През май 2021 г. Netflix обяви, че вторият и третият филм ще бъдат заснети последователно от май до юни 2021 г., което е добра новина за пристигането на следващата част!

Оригиналният филм раздели мненията благодарение на сюжета, в който мафиотът Масимо отвлича Лаура и я държи като заложник за 365 дни в опит да я накара да се влюби в него.

В продължението „365 дни: Този ден“ Лаура и Масимо (изиграни от Анна-Мария Сeклуцка и Микеле Мороне) се опитаха да живеят нормален живот след конфликт между мафията, когато друг мъж започна да се бори за нейното внимание.

Третия филм е базиран на книгата „Още 365 дни“, а официалният анонс гласи: „Като съпруга на Дон Масимо Торичели, един от най-опасните босове на мафията в Сицилия, животът на Лаура прилича на влакче в увеселителен парк. Тя често е изложена на риск, като потенциална цел на безскрупулните врагове на Масимо, които няма да се спрат пред нищо, за да го унищожат. „И когато Лаура е сериозно ранена при атака, бременна и се бори да оцелее, Масимо е изправен пред най-трудното решение в живота си. Какъв ще бъде животът му без нея? Ще успее ли да отгледа детето им сам? Каква ще бъде съдбата на неговата семейство, и чии 365 дни може да приключат?“

Официалното съобщение на Netflix разкри, че част 3 ще види завръщането на актьорския състав Микеле Мороне и Анна-Мария Сиеклука, които играят Масимо и Лора, към които се присъединяват Магдалена Лампарска и Отар Саралидзе. Симоне Сусина ще играе новия герой, Начо.

Докато вторият филм излезе в края на април 2022 г. и беше заснет с третия, няма информация кога може да пристигне финалният филм. Почитателите могат единствено да се надяват, че това ще е в края на 2022 г. или началото на 2023 г.

Бестселъровата поредица на полската авторка Бланка Липинска за Лаура Биел излиза на българския пазар под знака на издателство „Сиела“. Трите книги „365 дни“, „Този ден“ и „Още 365 дни“, са продадени над милион и половина бройки по целия свят. Изпълнени с еротика и сензационни обрати, сравнявани със световния бестселър „Петдесет нюанса сиво“, романите спечелиха сърцата на полските жени. Можете да ги поръчате с 5% отстъпка от Ozone.bg, като ползвате код azcheta22q2 при завършване на поръчката си.

[ + ]