fb
Книги и киноНовини

Трейлърът на „365 дни: Този ден“ разкрива сложен любовен триъгълник

1 мин.
Netflix

Официалният трейлър на филма „356 дни: Този ден“ вече е тук, а адаптацията по световния бестселър на полската писателка Бланка Липинска ще бъде пусната на 27 април, в стрийминг платформата Netflix, пише Сollider.

„365 дни: Този ден“ (изд. „Сиела“) е предстоящото продължение на горещата еротична драма от 2020 г. „365 дни“ (изд. „Сиела“). Оригиналният филм беше в духа на „Петдесет нюанса сиво“, разказвайки историята на млада жена на име Лаура (Анна-Мария Сeклуцка), която е затворена от сицилиански гангстер на име Масимо (Микеле Мороне) за 365 дни, като намерението му е тя да се влюби в него. Вторият филм ще проследи Лаура и Масимо, които опитват истинска връзка, докато трябва да се справят със семейната лоялност на Масимо и мистериозния и красив мъж, който идва в живота на Лаура.

„365 дни: Този ден“ е режисиран от Барбара Бяловос и Томаш Мандес, които са и ръководители на първия филм. Сценарият е написан от Мандес, Мойка Тирс и Бланка Липинска. Мандес е и продуцент на филма заедно с Ева Левандовска и Мачей Кавулски.

Предстоящият филм е втора част от трилогия и е заснет едновременно с третия филм. Премиерата на „365 дни“ беше отново в Netflix през юни 2020 г. Макар и изключително популярен, филмът получи отрицателна реакция както от публиката, така и от критиците за представянето на сексуално насилие и неприемливо изобразяване на мафията.

Вижте официалния трейлър на втората част, която идва в края на месеца.