fb
От издателстватаСпециални

Колибри с цветен конкурс за графити за новата книга на Харуки Мураками

2 мин.

По случай излизането на новата книга на Мураками „Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване” издателство „Колибри” организира конкурс за графити рисунка на тема „Цветовете на Мураками“.

Рисунките трябва да представят света на автора, жив и цветен, какъвто е във вашата фантазия! Развихрете въображението си като използвате всичко прочетено от творчеството на японския писател. Конкурсът е за всички талантливи фенове на Мураками, без възрастово или географско ограничение, така че могат да се включат любители от цялата страна. Всеки има право да участва с не повече от три творби, посветени на творчеството на Мураками. Всеки участващ трябва да сподели своя проект във фейсбук страницата на издателство „Колибри”, Colibri Books, заедно със своето име и имейл и/или телефон за връзка. Срокът за участие е до 12 Октомври 2014г.

На 13 октомври ще бъдат обявени десетте проекта, събрали най-много гласове на фейсбук страницата на издателството. Финалистите ще имат възможност да реализират своите творби върху табла с размер 100×100 с материали, осигурени от организаторите. Събитието ще се проведе на 15 Октомври 2014 г. в градината на издателство „Колибри” от 18 часа, в рамките на тематично парти с много музика и забава по повод излизането на книгата „Безцветният Цукуру Тадзаки и неговите години на странстване”!

Проектът, събрал най-много гласове, ще бъде награден на живо с ваучер за пазаруване на стойност 50 лева от книжарниците на „Колибри” и екземпляр от новата книга на японския писател. Всеки от останалите финалисти ще получи специална карта, носеща 25% отстъпка при онлайн пазаруване от сайта на издателството.

Събитието във фейсбук ще намерите тук.

[ + ]